Plase insecte

Modele deosebite de Plase insecte / Plase ţânţari pe care poţi să le montezi la birou sau acasă

Plasele anti-insecte sunt deja un accesoriu standard la orice montare de termopane. Mai simple sau mai complexe, plasele împotriva insectelor ne vor proteja de aceste mici creaturi şi ne vor permite să aerisim camere sau birouri, spaţii din clădiri mult mai uşor şi mai eficient. Se montează foarte uşor, costurile nu sunt foarte mari, cele mai ieftine ajung să fie incluse în preţurile lucrărilor de montaj.

Dacă ne dorim să avem plase insecte ceva mai deosebite şi mult mai eficiente producătorii de plase au deja o ofertă foarte variantă. Până acum au fost lansate pe piaţa cel puţin zece tipuri de plase pentru ferestre termopan, fiecare cu avantajele sale şi cu o serie de caracteristici unice. Dintre acestea cele mai interesante sunt cele tip rulou, care se pot monta alături de rulouri exterioare, alt accesoriu la modă şi foarte util pentru protecţie, confort sporit şi întreţinere mai simplu când vine vorba de geamuri termopan.

Rulourile exterioare se montează pe tâmplărie, după fixarea geamurilor şi sunt acţionate din interior. Plasele se vor monta înainte de fixarea rulourilor şi vor avea culori şi structuri diferite, în funcţie de dorinţele clienţilor. Plasele tip rulou se montează pe orice tamplărie pvc, sunt foarte rezistente şi simplu de manevrat sau de întreţinut, se pot aspira uşor şi se curăţă cu apă şi burete, la nevoie. De multe ori profilele sunt din aluminiu extrudat, ochiurile lor sunt fine, deci vizibilitate spre exterior nu este afectată deloc. Aerul e filtrat foarte eficient de orice impurtităţi, strângerea în caseta specială este foarte simplă şi avem şi dispozitive tip frână care evită deteriorarea plaselor prin încetinire automată.

Plasele tip rulou se vor monta în situaţia în care avem deja gratii la geamuri, de obicei la parter, sau când nu avem prea mult spaţiu la dispoziţie ca să montăm plase normale.

Plase insecte / Plase ţânţari magnetice şi semi-fixe aplicate pe interior, două tipuri de plase foarte bune

Alt tip de plase foarte populare în ultima vreme sunt plasele magnetice, utilizate la orice fel de modele de uşi termopan. Preţurile mai mici faţă de plasele cu balamale, montajul rapid, dar şi benzile adezive lipite pe profilul uşilor foarte simplu, pinii de prindere garantează plase anti-insecte perfecte din toate punctele de vedere. Sunt uşor de întreţinut, ideale pentru casele cu animale pentru că se închid automat după ce acestea intră în locuinţă sau ies, demontarea e foarte simplă şi ea. Are o durată de viaţă cam mică, ce-i drept, magneţii mai pot ceda sau pot să nu îşi facă treaba de la început, dar pentru case sau clădiri de birouri, spaţii comerciale ar putea fi o soluţie excelentă.

Nu în cele din urmă merită să amintim şi plasa semi-fixă care se aplică la interior de data aceasta. Profilul de plasă e din aluminiu, se vopseşte în câmp electrostatic în ce culori doreşte clientul. Cu dimensiuni reduse şi întreţinere uşoară, aceste plase se agaţa în interiorul unui toc cu ajutorul clemelor. Merg montate acolo unde avem rulouri din aluminiu, nu e nevoie de prea mult spaţiu ca să funcţioneze corect.

Alegerea celei mai bune variante de plasa anti-insecte e mai simplă când ştii de la început care sunt costurile termopanelor şi ale plaselor. Cu un calculator termopane ştim pe loc care sunt cele mai bune preţuri termopane, le putem compara foarte simplu şi avem de fiecare dată toate datele pentru a opta pentru cea mai bună variantă. Doar introducem detalii tehnice, de la lăţime, înălţime, profil, geamuri şi tratamente, culori materiale, deschideri, număr de ochiuri rama, şi alte informaţii tehnice solicitate şi avem imediat preţul final. Trimitem cereri de oferte, comparăm rapid orice fel de preţuri generate în baza unor configuraţii personalizate şi vedem şi schiţe generale ale produselor ce urmează a fi comandate.